Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/flick/functions.php on line 51

Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/flick/functions.php on line 73

Snabbfakta om online marknadsföring

Att marknadsföra sitt företag är en viktig del av företagets strategi. Det handlar dels om att bearbeta nya kunder, dels att påminna gamla kunder. I följande inlägg kommer du kunna läsa om några av de mest populära sätten att marknadsföra sig online på. En del företag väljer en eller två sätt, medan andra anser att en mix av alla sätten är det optimala.

SEO och annonsering

När man jobbar med annonser och innehåll på nätet kallas det för att man sökmotoroptimerar. Sökmotorer älskar nämligen sajter som har unikt innehåll och som länkar till andra sidor. Det här är bra om man vill att nya kunder ska nå en genom att söka efter något på nätet och hitta ens sida som högst upp i listan. Det finns många olika sätt att jobba med SEO på.

Unikt innehåll som uppdateras med jämna mellanrum

De två vanligaste sakerna som man kan göra för att arbeta med SEO är att man skriver unikt innehåll till ens hemsida, alternativt kan man anlita någon annan för att göra det. Det är även viktigt att man har nytt innehåll med jämna mellanrum, sökmotorer gillar nytt innehåll varje vecka.

Sociala medier

Om man försöker nå ut till en målgrupp som finns på internet så är det viktigt att man använder sig av sociala medier. Det kanske inte är nödvändigt att man är aktiv på både Twitter, Facebook, Instagram och Snapchat, men det kan vara viktigt att man väljer ut de som är mest populära hos ens målgrupp.

Nyhetsbrev och utskick

Varje vecka, måndag eller kvartal kan man skicka uppdateringar till nya och gamla kunder via mejl. Det här kan vara bra för att påminna dem om att man fortfarande finns och att man kan vara en bra partner/säljare i framtiden. Dessutom kan man lägga in bilder och länkar som engagerar den som läser.


Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/flick/functions/theme-actions.php on line 148