Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/flick/functions.php on line 51

Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/flick/functions.php on line 73

Andra marknadsföringsmetoder

Affiliate marketing passar inte alla företag och alla människor förstår sig inte på detta marknadsföringssätt. Därför finns det andra alternativ att marknadsföra sig på. I denna artikel kommer ni kunna läsa om dessa.

Tidningsannonser

Företag som inte vill marknadsföra sig genom affiliate marketing, kan ta hjälp av en grafisk designer för att skapa annonser. Dessa annonser kan du sedan skicka till så många tidningar du vill och har råd med. Det kostar nämligen att annonsera i tidningen. Det gör att du kanske inte kan annonsera i mer än två tidningar.

Detta kommer inte göra något för din del, du behöver inte betala för annonsen mer än en gång. Eftersom många idag har valt att sluta prenumerera på papperstidningen och väljer det digitala alternativet, kan du välja att publicera din annons där. Priset är det samma för annonseringen oavsett om det är online tidning eller papperstidning.

Reklamfilm

Att spela in en reklamfilm som ska vara till tv:n kan vara väldigt dyrt. Alla företag har inte råd med detta och för att du ska kunna göra en riktigt bra reklam måste den vara påkostad. Det som du däremot kan göra i dagens samhälle är att spela in en reklamfilm med valfritt belopp och lägga upp det på Youtube, Facebook eller Instagram. Det kommer göra att människor kommer se den och sprida den. Det är gratis att skapa konto och lägga upp videor som du själv har gjort. Det är absolut ett alternativ ifall du inte har råd att göra en tillräckligt intressant reklamfilm som kommer visas på tv.

Reklamblad

Om du däremot har råd att beställa reklamblad samtidigt som du får annonser gjorda till tidningar, så kan du få dessa utdelad till de personer som inte har tidningar. Du kan också sätta upp dessa i mataffärer och runt om i byn där bor för att få människor att lägga märke till ditt företag.


Notice: Undefined index: mts_featured_slider in /home/www/wordpress/wp-content/themes/flick/functions/theme-actions.php on line 148